Δύο χρόνια freequency thezine – αφορμή για γιορτή ψάχναμε!

ΑΦΙΣΑ_ΓΙΟΡΤΗ_ΦΡΗΚ_τελικόΌπως θα έχετε καταλάβει η χαρά μας είναι εξαιρετικά μεγάλη όπως και το άγχος μας για την συνέχεια! Για την ώρα επιλέγουμε να γιορτάσουμε αυτά τα δύο χρόνια που ήταν γεμάτα προσπάθεια, αγώνα, φιλία, συντροφικότητα, έκφραση και κούραση. Είστε όλοι και όλες καλεσμένοι στην μίνι φιέστα μας το Σάββατο 14 Ιουνίου από τις 12 το πρωί μέχρι και αργά το απόγευμα να χαζέψετε τα περιοδικά μας αλλά και αυτά των αδελφών εγχειρημάτων που θα είναι εκεί, καθώς και να συμμετέχετε στην ανοιχτή κουβέντα για την αυτοέκδοση που θα πραγματοποιηθεί στο κατειλημμένο θέατρο Εμπρός. Για να το επισημοποιήσουμε δηλαδή όχι τίποτε άλλο:

έκδοση, η [ékδosi] : η ενέργεια ή το αποτέλεσμα του εκδίδω. I1. το σύνολο των εργασιών που απαιτούνται, ώστε ένα οποιουδήποτε είδους κείμενο να πάρει τη μορφή εντύπου και να δοθεί στη δημοσιότητα: ~ ενός βιβλίου. ~ εφημερίδας / περιοδικού. || το αποτέλεσμα της έκδοσης: Εικονογραφημένες εκδόσεις.

αυτοέκδοση, η : η αναζήτηση δεν επέστρεψε κανένα αποτέλεσμα. Βεβαιωθείτε για την ορθογραφία των λέξεων που αναζητήσατε ή δοκιμάστε μια αναζήτηση με λιγότερο αυστηρά κριτήρια.
____________________

Με χαρά σας προσκαλούμε το Σάββατο 14 Ιουνίου, από τις 12 και μετά, στο θέατρο Εμπρός,

για να γιορτάσουμε τα δύο χρόνια της γραπτής παρουσίας μας,

να παρουσιάσουμε το περιοδικό μας μαζί με φανζινάδες που τρώγονται από το ίδιο σαράκι

και να κουβεντιάσουμε όλοι μαζί για τον τρόπο της αποτύπωσης των σπαραγμάτων της ψυχής μας
τον καιρό του DIY. (τίποτα λιγότερο)

Για να μην μείνει η αναζήτηση της αυτοέκδοσης, χωρίς αποτέλεσμα.
Γιατί (και) αυτή είναι το αποτέλεσμα των αναζητήσεων μας.

Σας περιμένουμε!

freequency project

Leave a comment