Προσωπικά, Flowjob

Ήταν Μάης του 2007 που τους πρωτοείδα στο ΑΝ με Promoe και είπα δεν παίζει θέλω να τους γνωρίσω. Έτσι κι έγινε, απο τότε μέχρι σήμερα υπάρχει εμπιστοσύνη, υπάρχει μια συνέπεια και στάση ζωής ακλόνητη και αυτό είναι που με κρατάει και στηρίζω αυτά τα παιδιά. Η μουσική δεν είναι μόνο το μέσο για να εκφραστούν, αλλά παίρνουν θέση, παθιάζονται με αυτό που κάνουν και το στηρίζουν απο όποιες δυσκολίες κι αν περνάνε. Εξελίσουν τόσο τη μουσική όσο και το λόγο τους.Μια και που έχουν κάθε λόγο να βρίσκονται στο προσκήνιο.

Ένα κράμα απο Τρίπολη-Καλαμάτα-Σπάρτη-Αθήνα.Το συναντάς μέσα στους στίχους τους. Η Αθήνα και η ζωή τους εδώ, τα βιώματα και οι έγνοιες τους.

Όχι δεν ακολουθεί συνέντευξη κι αυτο γιατί στους στίχους τους θα πάρεις όλες τις απαντήσεις. Η αφορμή ο καινούριος προσωπικός δίσκος του FLEKTOY με πλάτη όλη την ομάδα, απο το γραφιστικό κομμάτι, μέχρι την παραγωγή, μουσική, μίξη, στίχους. Το δίνουν απλόχερα σε όλους απο καρδιάς, έτσι λίγο πριν κλείσουν τα τριάντα, δεν απορούν, ξέρουν, καιρός να μάθεις κι εσύ τι φταίει.

Αν δεν έχεις ιδέα τι εκπροσωπούν, μπορείς να τους δεις live στις 23 Μάη στο Kookoo Live Music Bar που θα παρουσιάσουν το νέο τους δίσκο καθώς κι όλη τη δουλειά τους μέχρι το σήμερα. Μαζί τους και ο Elephant Phinix

Εκεί θα είμαστε

 Event

event

https://www.facebook.com/flowjobteam

https://www.facebook.com/ElephantPhinix

Flowjob TV

 

Filio Magenta

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: