Παρουσίαση δίσκου των τεφλόν @ six d.o.g.s., σήμερα Πέμπτη 8/5

τεφλον release showΓια όσους και όσες παρακολουθούν την πορεία των Αθηναίων τεφλόν από την αρχή της θα γνωρίζουν πως η διαδικασία ηχογράφησης και κυκλοφορίας της πρώτης τους ολοκληρωμένης δουλειάς, πλησίαζε την γνωστή ιστορία με το Γεφύρι της Άρτας. Για όλους τους υπόλοιπους ισχύει το ίδιο. Ωστόσο οι τεφλόν πήραν τον χρόνο που εκείνοι χρειαζόντουσαν για να μας δείξουν στην τελική τους μορφή τα υπέροχα τραγούδια που έχουμε ακούσει κατά καιρούς στις (όχι και τόσο συχνές) συναυλίες τους. Κάτι πραγματικά καλό κινείται στο ντόπιο underground και σας συνιστούμε να είστε εκεί να το βιώσετε. Οι τεφλόν δεν απευθύνονται σε καταναλωτές μουσικής. Το λάιβ θα γίνει απόψε το βράδυ (8/5) στο six d.o.g.s. με ελεύθερη είσοδο. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21:30 και η συναυλία θα ξεκινήσει στις 22:00. Proud of the family once more.

facebook event , official site & soundcloud

Ένα φάντασμα πλανάται πάνω από την Αθήνα. Το φάντασμα «των τεφλών».

Όλες οι δυνάμεις της γηρασμένης Ελλάδας ενώθηκαν σε μια ιερή συμμαχία για να κυνηγήσουν το φάντασμα αυτό: ο αρχιεπίσκοπος και ο πρωθυπουργός, ο Πήγασος και ο ΔΟΛ, λαρισαίοι εντεχνάδες και πατρινοί εναλλακτικοί.

Δυο τινά προκύπτουν από το γεγονός αυτό:

Οι Τεφλόν αναγνωρίζονται πια απ’ όλες τις ευρωπαϊκές δυνάμεις ως μια – αδιαίρετη – δύναμη. Είναι καιρός πια οι Τεφλόν να εκθέσουν ανοιχτά μπροστά σε όλο τον κόσμο τα τραγούδια τους, τους σκοπούς τους, τις αντιλήψεις τους και να αντιπαραθέσουν στο παραμύθι του τεφλονικού φαντάσματος έναν Δίσκο του ίδιου του συγκροτήματος.

Για το σκοπό αυτό συγκεντρώθηκαν στην Αθήνα από διαφορετικές πόλεις και ηχογράφησαν τον παρακάτω Δίσκο που προβάλλεται στο αγγλικό, γαλλικό, γερμανικό, ιταλικό, φλαμανδικό και δανικό MTV.

Την Πέμπτη λοιπόν, 8 Μαΐου, στο Gig Space του six d.o.g.s, οι Tεφλόν θα παρουσιάσουν το υλικό που συμπεριλαμβάνεται στον πρώτο τους δίσκο.

Οι Τεφλόν γνωρίστηκαν – σχεδόν τυχαία και αποκλειστικά – εκτός μουσικής. Το φθινόπωρο του 2007 ξεκίνησαν – οι τέσσερις από αυτούς – να παίζουν μαζί ενώ την άνοιξη του 2008 προστέθηκε το πέμπτο μέλος στη σύνθεσή τους.”

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: