Ενημέρωση – τελευταίες εξελίξεις από το Ραδιο μέγαρο (Photos-videos)

2013-11-07 14.00.2920.55 Δελτίο ειδήσεων ετοιμάζεται από τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, έξω από το Ραδιομέγαρο. Συντονιστείτε στο www.ertopen.com

18.35 Περίπου 3000 είναι οι συγκεντρωμένοι έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

18.20 Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την επέμβαση των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο, διοργανώνεται στις 18.30, στην πλατεία ΣΑΡΟΚΟ στην Κέρκυρα

Μαθητές της ΣΤ΄ δημοτικού καταγγέλουν την κατάληψη της ΕΡΤ από τα ΜΑΤ

55d9259875ba6ffc8cbd3dbe5c53ef74_L

Ακολουθεί φωτογραφικό ντοκουμέντο ενδεικτικό των ιντερνετικών, ενδοσυστημικών συγκρούσεων

adonis

Καλέσματα από συνδικαλιστικούς  και άλλους φορείς: Το εργατικό κέντρο Ρόδου στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ. Κάλεσμα αλληλεγγύης επίσης από τις ΕΡΑ Λάρισας και Τρικάλων. Συγκέντρωση και στην Καρδίτσα. Το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό κέντρο καταγγέλει την επέμβαση των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Η Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας επίσης καταγγέλει την κυβέρνηση και τους εντολοδότές της. Στο πλευρο των εργαζομένων και το ΔΣ της Ε΄ ΕΛΜΕ ΑΘήνας. Η ΕΡΑ Πάτρας καλεί να προσέλθει κόσμος στο στούντιο του σταθμού στο Δασύλιο και στις 18.30 καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου. Η ΕΡΑ Πύργου καλεί όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία στις 19.00. H ΠΟΣΠΕΡΤ καλεί αύριο σε συγκέντρωση στα προπύλαια , στις 18.30, με τους απεργούς διοικητικούς υπαλλήλους των Πανεπιστημίων για γενίκευση του αγώνα. Επιπλέον, σε κινητοποιήσεις καλέι η ΕΡΑ Ορεστιάδας. Οι ξενοδοχοϋπάλληλοι Ρεθύμνου στηρίζουν τον αγώνα της ΕΡΤ. Τέλος το Σωματείο Νέων Τεχνολογιών και Τηλεποικοινωνιών, όπως και η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΜΕΝ) και η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ) καταδικάζουν το πραξικοπηματικό κλείσιμο της ΕΡΤ. Το Σωματείο Εργαζομένων «Ο Ιπποκράτης» του Γενικού Περιφερειακού Κρατικού Νοσοκομείου της Πάτρας «Ο Άγιος Ανδρέας» καταγγέλει την εισβολή στην ΕΡΤ.Η Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων (ΔΟΔ) και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων (ΕΟΔ) καταδικάζουν έντονα τη βίαιη επιδρομή της ελληνικής αστυνομίας στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Στη Ζάκυνθο πλήθος κόσμου αλληλέγγυοι στους εργαζόμενους της ΕΡΤ.

16.40 Περίπου 800 άτομα συγκεντρωμένα έξω από το ραδιομέγαρο. Έχει σταματήσει η κυκλοφορία από το ύψος της πλατείας Αγ. Παρασκευής. Στα Ιωάννινα η τοπική Ερα συνεχίζει να εκπέμπει και καλεί σε συγκέντρωση έξω από τις εγκαταστάσεις. Στην Πάτρα, τον Πύργο και τη Θεσσαλονίκή επίσης θα πραγματοποιηθούν κινητοποιήσεις.

Συγκεντρωμένος κόσμος βρίσκεται στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Ο Freequencyproject βρίσκεται στο πλευρό των αγωνιζόμενων εργαζομένων, των αγωνισόμενων για την αδέσμευτη δημόσια ραδιοτηλεόραση. Θα βρισκόμαστε στο πλευρό τους με συνεχή ποή ενημέρωσης και φυσική παρουσία.

Ψυχή Βαθιά

2013-11-07 14.01.57

2013-11-07 14.04.29

Το βίντεο που ακολουθεί είναι το ντοκουμέντο της χυδαιότητας που παρακολουθήσαμε τις πρώτες πρωινές ώρες με τους πραίτορες να παρελαύνουν στους χώρους του ραδιομεγάρου.

πηγή φωτογραφιών: Σ.Ο. Freequency

πηγή video: http://www.ertopen.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: