“Οι λέξεις λευκό και μαύρο θα έπρεπε να αφαιρεθούν από τα λεξικά όταν αναφερόμαστε σε ανθρώπους”

gongo nattyΗ One Love Reggae Ideas συνεχίζοντας την παράδοση των αυθεντικών live που μιλούν από καρδιάς κατευθείαν στην ψυχή, παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα σύγχρονο μύθο της ragga jungle, τον μοναδικό Congo Natty!

Ο Michael West aka Congo Natty ως Rebel MC – όνομα που εγκατέλειψε το 93 – έφτασε στην κορυφή των αγγλικών charts και αργότερα ως Congo Natty υπήρξε ένας από τους πρωτοπόρους της jungle.

Με δέκα κομμάτια, το “Jungle Revolution” προσδιορίζει με σαφήνεια και αντανακλά τον τρόπο που ο Tafari βλέπει σήμερα την jungle, που δεν είναι παρά η επανεκκίνηση της κλασικής roots reggae στο νέο αιώνα. Το “Jungle Revolution” σαν μέσα από αίμα και φωτιά, με το υπόκωφο buzz των sub-bass, τις ριπές των drum breaks, με γλυκόπικρες λούπες, δίκαιη οργή και κηρύγματα αγάπης, είναι ακριβώς το είδος του παθιασμένου, αφοσιωμένο, ορκισμένου σε έναν σκοπό, ωμού αλλά και πνευματικά υπέροχου δίσκου, που δεν συναντάς συχνά στις μέρες μας. “Το μήνυμα τις reggae είναι ταυτόσημο με τους Ras Tafari και οι Ras Tafari είναι η αγάπη” εξηγεί ο ίδιος ο Cong Natty “…τραγουδούσαν για την αγάπη αλλά ταυτόχρονα ήταν προφητικοί και καταγγελτικοί για το σύστημα και για όσα συνέβαιναν στον κόσμο. Για εμένα η Jungle είναι αυτή, η ίδια μουσική, μέσα από την οποία μπορούμε να διαδώσουμε τα μηνύματα μας”.

https://www.facebook.com/events/396006327191868/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: