Ροή ενημέρωσης από την Αντιφασιστική πορεία στο Κερατσίνι

laborchest00:15 Άλλη μία φορά οι μάσκες πέφτουν. “Αγανακτισμένοι πολίτες” δίπλα στα ΜΑΤ (από info-war.gr)

00:05 200 περίπου αλληλέγγυοι βρίσκονται έξω από την ΓΑΔΑ όπου έχουν μεταφερθεί οι προσαχθέντες της σημερινής διαδήλωσης στο Κερατσίνι. Ο αριθμός τους μπορεί και να υπερβαίνει τους 65.

23:45 Σποραδικές συγκρούσεις συνεχίζονται στην περιοχή της Αμφιάλης καθώς κόσμος χωρισμένος σε ομάδες αρνείται να αποχωρήσει από το σημείο της δολοφονίας. Οι αγριότητες της αστυνομίας σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπέρασαν κάθε όριο με αποκορύφωμα τον τραυματισμό διαδηλωτή στο μάτι, από ευθεία βολή δακρυγόνου, με τις πρώτες πληροφορίες να λένε πως οι γιατροί στο Τζάνειο όπου και διακομίσθηκε, δίνουν μάχη για να μη το χάσει. (πηγή: @risinggalaxy).

21:50 Προσαγωγή πάνω από 20 διαδηλωτών στην οδό Γρ. Λαμπράκη.

21:30  Εδώ και ώρα παραμένουν 30 άτομα εγκλωβισμένα σε πολυκατοικία στη συμβολή των οδών Τσαλδάρη και Γρ. Λαμπράκη από δυνάμεις των ΜΑΤ. Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται επέμβαση της αστυνομίας. Στο σημείο βρίσκονται και δικηγόροι.

Η πορεία στο Κερατσίνι έχει ολοκληρωθεί με τον κόσμο να αποχωρεί. ΔΕΛΤΑ, ΔΙΑΣ και ΜΑΤ βρίσκονται σε στενά σε όλη την περιοχή.

20.30 Δυνάμεις της ομάδας ΔΕΛΤΑ φαίνεται να έχουν διασπάσει το σώμα της πορείας σε μικρότερα κομμάτια, τα οποία έχουν διασκορπιστεί στις περιοχές της Νίκαιας και του Κερατσινίου. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην περιοχή.

19.20 Συγκρούσεις αυτή τη στιγμή σημειώνονται έξω από το αστυνομικό τμήμα της Νίκαις, μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών δυνάμεων. Η πορεία φαίνεται να έχει σπάσει σε δύο κομμάτια, με το ένα τμήμα της να συνεχίζει προς την πλατεία Λαού.

19.00 Με πάνω από 6000 διαδηλωτές ξεκίνησε η αντιφασιστική πορεία, το κύριο σώμα της οποίας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη λεωφόρο Γρηγορίου Λαμπράκη. Η πορεία κατευθύνεται στην πλατεία Λαού όπου θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συνέλευση.

18.15 Πάνω από 2500 άτομα είναι συγκεντρωμένα στο σημείο δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγο η πορεία των διαδηλωτών. Ήδη το μπλοκ του ΠΑΜΕ έχει ξεκινήσει.

*  Η Σ.Ο. του Freequency θα ενημερώνει για κάθε εξέλιξη στην ίδια ανάρτηση

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: