Εκεί που δένεται το ατσάλι, τρέφεται το αυγό του φιδιού

29397_109851892507734_2088901505_nΜεσάνυχτα Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου. Άλλη μία δολοφονική επίθεση της Χρυσής Αυγής ενάντια στην εργατική τάξη, σε όσους αγωνίζονται και αντιστέκονται, σε όσους υψώνουν κεφάλι, με αποδέκτη (αυτή τη φορά) μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, που κάνανε αφισοκόλληση στην περιοχή του Περάματος. Δε θα μείνουμε τόσο στα γεγονότα, όσο στην ουσία του θέματος.

Πρέπει να γίνει υπόθεση όλων των εργαζομένων, των ανέργων, των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, να απομονώσουν και να αντιπαρατεθούν δυναμικά σε κάθε φασιστοειδές μόρφωμα, που με όρους συμμορίας δρα. Είναι δουλικά τσιράκια του συστήματος που τα γεννάει και τα θρέφει. Και ναι το έχει ανάγκη πολύ στις μέρες μας.

Απόδειξη το προχθεσινό χτύπημα σε μια περιοχή που μαστίζεται χρόνια από την ανεργία. Στη ζώνη του περάματος που χτυπάει η καρδιά του ταξικού αγώνα, τα ρόπαλα με τα καρφιά βρήκαν κεφάλια στελεχών του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά, των σωματείων της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης που η δράση τους τόσα χρόνια μαζί με τους εργαζόμενους αποτελεί εμπόδιο στην εργοδοσία. Αλλά κι ένα γενικότερο μήνυμα τρομοκρατίας προς το λαό και τις όποιες κοινωνικές ομάδες, κινήματα, συλλογικότητες αντιστέκονται.

Όμως έχουμε να τους πούμε ότι δε φοβόμαστε, η Ιστορία μας έχει δείξει και διδάξει πολλά, θα μας βρουν απέναντι τους, ακόμα και στο εγχείρημα της οποιαδήποτε σύστασης σωματείου-δουλεμπόρου. Τα αντιφασιστικά αντανακλαστικά πρέπει να βρίσκονται πάντα σε εγρήγορση ακόμα και από εκείνους που έχουν απεμπολήσει εδώ και καιρό τον μάχιμο αντιφασισμό.

Καιρός να το μάθει και η κουτσή Μαρία
Όσο οξύνεται η ταξική πάλη θα οξύνονται τα φασιστικά φαινόμενα.

Διαβάζουμε και βλέπουμε με προσοχή τα παρακάτω λινκ:

https://www.youtube.com/watch?v=AOOACObOBGE#t=55

http://left.gr/news/oi-nazi-idryoyn-somateio-mesa-sti-naypigoepiskeyastiki

http://www.902.gr/eidisi/politiki/26561/perama-apostomotiki-laiki-apantisi-sti-dolofoniki-epithesi-hrysaygiton#/0

F.M.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: