“Πραξικοπήματος” συνέχεια με ρίξιμο πομπών της ΕΡΤ στη Δυτική Ελλάδα

Το “μελετημένο” σχέδιο του αρμόδιου υπουργού Καψή, και των ανώτερων κλιμακίων μέσα στην ελληνική κυβέρνηση που “ετσιθελικά” επιβάλουν σιωπή, μαύρο και προπαγάνδα στη χώρα προχωρά απρόσκοπτα στο σχέδιο “εξυγίανσης” του δημόσιου τομέα και συγκεκριμένα της ΕΡΤ. Το βράδυ της Κυριακής 7 Ιουλίου κλιμάκιο της αστυνομίας με επικεφαλή τον αστυνομικό διευθυντή ασφαλείας Ζακύνθου συνοδευόμενο από μία ειρηνοδίκη και κάποιους ιδιώτες τεχνικούς (!), έριξαν τον πομπό του Αίνου στην Κεφαλονιά. Φυσικά οι ζημιές που έγιναν στον χώρο δεν είναι τυχαίες αλλά δεν μπορούν και να επιβεβαιωθούν καθώς οι εργαζόμενοι και οι αλληλέγγυοι που κατευθύνθηκαν στο σημείο εμποδίστηκαν από την αστυνομία να μπουν στις εγκαταστάσεις.

Στην Πάτρα έπειτα ήρθε η συνέχεια του σήριαλ καθώς αντίστοιχη αστυνομική και δικαστική δύναμη ανέβηκε στο Παναχαϊκό όρος με σκοπό την διακοπή της αναμετάδοσης από τον εκεί πομπό. Εργαζόμενοι και αλληλέγγυοι ωστόσο ανέβηκαν στην περιοχή του δασυλλίου όπου υπάρχουν εφεδρικοί πομποί, για περιφρούρηση, καλώντας παράλληλα όλους τους πολίτες να υπερασπιστούν και να περιφρουρήσουν ενεργά και έμπρακτα.

Όπως διαβάζουμε στο ertopen.com οι απολυμένοι της Πάτρας θα μεταδίδουν 24ωρο πρόγραμμα καθώς θα βρίσκονται όλη τη μέρα στις αχαϊκές εγκαταστάσεις της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης ώστε να προασπίσουν τον αγώνα τους.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: