“Περίπατος” Performance στο Frown Tails (11-13/6/13)

Περίπατος

Μια εγκατάστασηperformance βασισμένη στην αλληλεπίδραση του σώματος με τα εσωτερικά αρχιτεκτονικά στοιχεία και αντικείμενα του χώρου. Μια προσωπική σωματική σχέση με τις υπάρχουσες και νέες δομές, που  διερευνά/ συγχέει τα όρια εσωτερικού-εξωτερικού περιβάλλοντος και της ροής του χρόνου, μέσω της δημιουργίας υπο-χώρων, φανταστικών χώρων και καταστάσεων.

Με αφετηρία διαδρομές της καθημερινότητας/καθημερινές δράσεις, o Περίπατος εξερευνά τις πραγματικότητες που κρύβονται πίσω απο την επιφάνεια της καθημερινής ύπαρξης και στοχεύει  στην αντίδραση των αισθήσεων του θεατή στις  εικόνες που δημιουργούνται. 

Δημιουργία- εκτέλεση : Αγγελική Χατζή, Κωνσταντινιά Βαφειάδου

Παραστάσεις: Τρίτη 11, Τετάρτη 12, Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013 Ώρα : 21.00 Διάρκεια : 30’  Εισιτήριο: 5€

Η Αγγελική Χατζή και η Κωνσταντινιά Βαφειάδου συνδυάζοντας τις διαφορετικές καλλιτεχνικές δεξιότητες τους, στοχεύουν στην απόδοση performance με ευκρινείς και προκλητικές αλληλεπιδράσεις του σώματος, του χώρου, του χρόνου και των υλικών που επιλέγουν. Το ενδιαφέρον τους εστιάζει, κυρίως, στη αναδιαμόρφωση εννοιών της καθημερινότητα και της συμπεριφοράς, προτείνοντας έτσι έναν νεο κώδικα επικοινωνίας και αντίληψης. Στο παρελθόν έχουν συνεργαστεί στις performances: Retrospective- Athens Fringe Festival (2010), Days of Leisure, Daze & pleasure- Velvet Bus Tour (2010), White night festival
Skopje(2010)
, Biennial of The Absurd,Castelvetro di Modena, Italy(2011),
Remap 3, Athens (2011), Πατρόν- Δη.πε.θε Σερρών(2010), Frown(2011), Παραθέριση- Lustlands festival, Thermissia (2012). Από το 2010 είναι ιδρυτικά μέλη της Frown πλατφόρμας.

Ag. Eleousis 14 & Protogenous, 10554
Monastiraki
frowntails.com

+30 2103253668
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: