Το τέλος μιας τριλογίας για τον Trier

NYMPHOMANIAC-TeaserΕίναι γνωστό πως περιμένουμε νέα ταινία με προκλητικό τίτλο, από το Δανό Lars von Trier. Εκείνος που χαρακτηρίστηκε persona non grata στο 64o Φεστιβάλ των Κανών, το 2011, εξαιτίας του άστοχου αστείου του περί Εβραίων, “χτυπά” ξανά – ευτυχώς – με ταινία και τίτλο που δεν περνά απαρατήρητος: Nymphomaniac (2013).

Με τη νέα του ταινία ο Trier ολοκληρώνει την τριλογία του για τη νόσο (Antichrist (2009) και Melancholia (2011) οι δύο προηγούμενες) με την καθηλωτική Charlotte Gainsbourg σταθερά σε κεντρικό ρόλο.

Στην  ταινία επίσης πρωταγωνιστούν οι Stellan Skarsgård, Willem Dafoe και ο Stacy Martin. Ο σκηνοθέτης υπογράφει σενάριο και σκηνοθεσία και προγραμματίζει την πρεμιέρα του στις αίθουσες για τις 30 Μαΐου, στη γενέτειρα του Δανία.

Βασική παραγωγός η Zentropa,  εταιρεία παραγωγής που ιδρύθηκε το 1992 από τους Lars von Trier και Peter Aalbæk Jensen και πρόσφατα είχε αναλάβει την παραγωγή και του Jagten (2012), του, εταίρου πόλου του Δόγματος 95, Thomas Vinterberg.1

Η ταινία παρακολουθεί μια νυμφομανή, να αφηγείται την ιστορία της σε εκείνον που την περιθάλπτει στο σπίτι του, αφού τη βρίσκει χτυπημένη στο δρόμο.

Οι πρώτες φωτογραφίες, τα δύο teaser poster και το cast γνέφουν όμορφα.

Νεότερα στο επίσημο site του Nymphomaniac

Lars ζούμε για να σε δούμε…

(ναι είμαι φτηνή groupie και υπογράφω γι’ αυτό

Α.Π.)

24

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: