Νέα από τον Woody Allen

15Πολλά τα νέα για τον Woody Allen, που φαίνεται να κινηματογραφεί ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια , κυρίως τριγυρίζοντας τις γραφικές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Μετά το To Rome with Love (2012), o Allen επιστρέφει στην αγαπημένητου Νέα Υόρκη με τη νέα του ταινία Blue Jasmine (2013), που αναμένεται να προβληθεί στις αμερικανικές αίθουσες αυτό το καλοκαίρι.

Το Blue Jasmine, γυρισμένο στη Νέα Υόρκη, αλλά κυρίως στο Σαν Φρανσίσκο, παρακολουθεί την ιστορία μιας γυναίκας που μεταβαίνει από τη μία πόλη στην άλλη, έχοντας χάσει όλη της την περιουσία. Αναμένουμε το trailer και φυσικά την ίδια την ταινία, με μια ελπίδα να δούμε καλό καυστικό Woody Allen. Στην ταινία πρωταγωνιστεί η  Cate Blanchett, η Sally Hawkins και ο Alec Baldwin.

Από την άλλη ο σκηνοθέτης φαίνεται να έχει βάλει ήδη πλώρη για τη νέα του δημιουργία, που υπολογίζεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες εντός του 2014. Ο τίτλος της ταινίας αγνοείται και μέχρι πρόσφατα πολλά ήταν και τα σενάρια για τον τόπο των γυρισμάτων. Φήμες ήθελαν το Woody Allen να αναζητά φιλοξενία στην Αθήνα και σε ελληνικά νησιά. Τελικά ανακοινώθηκε και επίσημα πως ο σκηνοθέτης θα αποβιβαστεί για δεύτερη φορά, κατά τη διάρκεια του ευρωπαϊκού του trip στην Γαλλία, και συγκεκριμένα στο νότο της. Πρωταγωνιστές θα είναι η Emma Stone και ο Colin Firth. 8ο Ευρωπαϊκό εγχείρημα για το σκηνοθέτη…

14

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: