Θα είμαστε εκεί: τεφλόν live στο six d.o.g.s., Κυριακή 28 Απριλίου

teflonΜία από τις πιο αξιόλογες και ιδιαίτερες μπάντες της εγχώριας σκηνής, οι τεφλόν, θα συνταράξουν για άλλη μία φορά τα μουσικά underground τεκταινόμενα. Την Κυριακή 28 Απριλίου στο six d.o.g.s., σταθερά με ελεύθερη είσοδο, αποδεικνύουν για άλλη μία φορά ότι υπάρχουν εκεί έξω άνθρωποι που θέλουν να εκφραστούν με τους δικούς τους όρους και το καταφέρνουν. Και αυτό το στηρίζουμε με κάθε τρόπο. Να σημειωθεί πως η συναυλία θα βιντεοσκοπηθεί και θα ηχογραφηθεί.

Οι ίδιοι βέβαια τα λένε -όπως πάντα- πολύ καλύτερα:

“Προσανατολίζεσαι επαγγελματικά στο τομέα του θεάματος; Ονειρευόσουν πάντα να γίνεις βοηθητικός ηθοποιός (a.k.a. κομπάρσος) σε μουσικά βίντεο;

Η ντοκιμαντερίστικη φιλμογράφηση συναυλιών είναι το επίκεντρο του επαγγελματικού σου ενδιαφέροντος; Μήπως λίγο πριν το Πάσχα τελειώνει η διορία που έχεις δώσει στον εαυτό σου για να πραγματοποιήσεις αυτό το όνειρό σου;

Οι τεφλόν σου έχουν τη λύση!

Κυριακή των Βαΐων, το gig space του six d.o.g.s μετατρέπεται σε κινηματογραφικό πλατό και είναι η ευκαιρία σου να λάμψεις!

Μετά από σειρά εμφανίσεων και συνεργασιών επί σκηνής -με τους One Hour Before The Trip, SnoozeLoop, Νίκο Χαλβατζή, Μανώλη Αγγελάκη- οι τεφλόν επιστρέφουν στη σκηνή του six d.o.g.s για μια εμφάνιση που θα ηχογραφηθεί και θα βιντεοσκοπηθεί.
https://soundcloud.com/teflon_athens

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: