Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το MADWALK στο ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ (Πειραιώς 166), σήμερα Τετάρτη 17/4, στις 19:30

madwalk final_webΤα απανταχού αφεντικά/λαμόγια αυτού του τόπου δείχνουν το γκλαμουράτο προσωπείο που τόσο μόχθησαν να αποκτήσουν -και να μπουν φυλακή για αυτό- με μία απίστευτη αίσθηση αλαζονείας. Ναι! Είμαι εδώ, σας χρωστάω πολλά εκατομμύρια αλλά παρόλα αυτά θα κάνω άλλη μία φιέστα. Γιατί η τάξη που εκπροσωπώ θέλει και το MADWALK της! Θα μπορούσε να πει ο Α. Κουρής. Οι αγωνιζόμενοι/ες απολυμένοι/ες των καταστημάτων Metropolis πάντως, θα είναι πάλι εκεί, βραχνάς στα φανταχτερά και προκλητικά τους πλάνα. Συγκέντρωση έξω από τη φιέστα του MADWALK σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου, στις 19:30 ή ώρα έξω από το Αθηνών Αρένα, Πειραιώς 166.

“Εξακολουθούμε να επιμένουμε στην αξιοπρέπεια και στην αλληλεγγύη

Κλιμακώνοντας ολοένα και περισσότερο τον αγώνα μας, η αυριανή μέρα θα είναι για εμάς τους απολυμένους των καταστημάτων Metropolis ακόμη μια μέρα πολυμέτωπου αγώνα με όλους τους τρόπους που μας προσφέρονται, προκειμένου να πετύχουμε την καταβολή των χρωστούμενων μισθών και αποζημιώσεων που μας οφείλει ο Ανδρέας Κουρής.

Την Τετάρτη (17/4) θα βρισκόμαστε το πρωί έξω από τα δικαστήρια και αργά το απόγευμα θα διαδηλώσουμε στο δρόμο.  Το πρωί στα δικαστήρια της Ευελπίδων στις 9:30 το πρωί (κτίριο 6 – αίθουσα 12)  όπου ο Ανδρέας Κουρής θα πρέπει να παραβρεθεί ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για να αντιμετωπίσει την αίτηση ανάκλησης από το «άρθρο 99» στην οποία προσφεύγουμε κατά της εταιρείας  Metropolis ως απολυμένοι.

Το βράδυ θα βρισκόμαστε έξω από τη νέα φιέστα που διοργανώνει ο  Ανδρέας Κουρής, έξω από το MADWALK στο ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ. Αρνούμενοι να αποδεχτούμε τον παραλογισμό που νομιμοποιεί τον κάθε εργοδότη – που ισχυρίζεται ότι δεν έχει να πληρώσει τα οφειλόμενα  στους εργαζόμενους-  να διοργανώνει  με τα κλεμμένα από τον ιδρώτα τους  χρήματα που τους χρωστάει πανάκριβα γκλαμουράτα show  για να πλουτίσει περισσότερο.

Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε πεισματικά ενάντια στην εργοδοτική ασυδοσία και την ασυλία που της παρέχουν η πολιτική εξουσία και οι κρατικοί μηχανισμοί.

Εξακολουθούμε να επιμένουμε στην αξιοπρέπεια και στην αλληλεγγύη ενάντια στην ολική εργοδοτική επίθεση.

Καλούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το MADWALK στο ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ  (Πειραιώς 166) την ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, στις 7:30 μ.μ.

Για τον αγώνα μας και για τον κάθε εργατικό αγώνα που βρίσκεται σε εξέλιξη ή γεννιέται.”

http://ergazomenoimetropolis.blogspot.gr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: