Ποιός θέλει να φυτέψει ένα εμπορικό κέντρο στην Ακαδημία του Πλάτωνα;

akadhmia platonosΌπως έχουμε πει και ξαναπεί αυτό που χρειάζεται η Αθήνα και οι κάτοικοί της είναι άλλο ένα εκτρωματικό εμπορικό κέντρο που θα καλύψει και θα ισοπεδώσει κάθε σπιθαμή πρασίνου και θα καταδικάσει άλλη μία περιοχή στο να υπομείνει τα παρελκόμενα της πολυπόθητης “ανάπτυξης”. Μία ανάπτυξη που προφανώς είναι έτοιμη να περάσει πάνω αντιστεκόμενους ανθρώπους μιας και η σωτηρία του Έθνους και του χρέους αυτού, είναι πολύ πιο σημαντική από την ίδια την ζωή. Παρακάτω ακολουθεί το κάλεσμα στην αυριανή δράση (17/4) με αφορμή τη συνεδρίαση της 4ης Δημοτικής Κοινότητας:

“Με το διήμερο δράσεων στο πάρκο Ακαδημίας Πλάτωνος (30-31/3) αποδείχθηκε ότι αυτό που οραματιζόμαστε και διεκδικούμε τα τελευταία χρόνια για μια καλύτερη ποιότητα ζωής είναι εδώ και μας περιβάλλει.

Με αφορμή τη συνεδρίαση  της 4ης Δημοτικής Κοινότητας στην οποία θα πάρουν απόφαση για την κατασκευή του εμπορικού κέντρου-μαμούθ, (πρώην Μουζάκη) δίπλα στο ήδη τσιμεντωμένο ποτάμι του Κηφισού, νιώθουμε την ανάγκη να ακουστεί η φωνή μας και να ληφθούν σοβαρά υπ’ όψιν οι ανάγκες και οι απόψεις, που αφορούν τόσο τις δικές μας ζωές, όσο και των παιδιών μας.

Γι’ αυτό σας καλούμε την Τετάρτη 17/4 και ώρα 16.30 στο Πάρκο Ακαδημίας Πλάτωνος  (είσοδος Μοναστηρίου και Τηλεφάνους).

Ανταλλάζουμε ιδέες, συντονιζόμαστε, και περπατάμε στη γειτονιά μας, σε μια διαδρομή από το πάρκο έως την 4η Δημοτική Κοινότητα, για να δηλώσουμε με την παρουσία μας ότι η Ακαδημία Πλάτωνος είναι ένας φάρος παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς και δείχνει έναν άλλο δρόμο.

Ανθρώπινο, ελεύθερο.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: