Για την ελευθερία του λόγου ενάντια σε κάθε καταστολή, αύριο Δευτέρα 15/4 @ Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου (Αθήνα)

sugkentrosi-athensindymedia15.4.2013Τα καλέσματα για συγκεντρώσεις ενάντια στην καταστολή των κινηματικών υποδομών αντιπληροφόρησης, από Athens Indymedia / Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης 98 FM και Ράδιο Ένταση FΜ.

http://gutneffntqonah7l.onion.to/ ή j.mp/indymedia
για πλήρη λειτουργία

και προσωρινά
http://indymedia.squat.gr

αντί
https://athens.indymedia.org/

Κάλεσμα 1 από 2:

Συγκέντρωση-Παρέμβαση Δευτέρα 15/4 στις 9:00 π.μ. στην Πολυτεχνειούπολη

Από το μεσημέρι 11 Απρίλη, ο πρύτανης του Πολυτεχνείου Σίμος Σιμόπουλος, αντικαθιστώντας επάξια τους μπάτσους και τους δικαστές και κατ’εντολή του υπουργού δημόσιας τάξης Δένδια, διέκοψε την παροχή internet για τα δύο αυτοοργανωμένα εγχειρήματα αντιπληροφόρησης και έκφρασης. Πρόκειται για μια καταστολή και λογοκρισία που μόνο απολυταρχικά καθεστώτα έχουν μέχρι σήμερα καταφύγει (Συρία, Ιράν και Βόρεια Κορέα).

Όλοι όσοι διαχειριζόμαστε, δημοσιεύουμε ή χρησιμοποιούμε τα παραπάνω μέσα αλλά και όσοι αισθανόμαστε αλληλέγγυοι στο δικαίωμα στην αδιαμεσολάβητη  έκφραση ήρθε η ώρα να οργανωθούμε και να δράσουμε προκειμένου να υπερασπιστούμε τα αυτονόητα.

Η συνέλευση αλληλεγγύης του Σαββάτου, καλεί την εβδομάδα 15 έως 21 Απρίλη σε πανελλαδικές και διεθνείς δράσεις αλληλεγγύης για τα δύο εγχειρήματα αντιπληροφόρησης.

Διεκδικούμε το δικαίωμα να εκπέμπουμε ελεύθερα μέσα από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Στην πόλη της Αθήνας, για την Δευτέρα 15 Απρίλη καλείται συγκέντρωση-παρέμβαση στην κεντρική πλατεία της πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου στις 9.00 το πρωί.

Διαδώστε το μήνυμα, μεταφράστε, πράξτε!

Κάλεσμα 2 από 2:

Όλοι/όλες αύριο στην Πολυτεχνειόπολη Ζωγράφου στις 12:00 να στηρίξουμε την ελευθερία του λόγου.

Την Τετάρτη 10/4 γίνεται καταγγελία από τον ΣΚΑΙ για εκπομπή στους 100.1 μεγάκυκλους μέσα από την Πολυτεχνειούπολη. Ο εισαγγελέας δίνει προθεσμία 3 ημέρες για παύση της εκπομπής και απομάκρυνση της κεραίας. Η διοίκηση περνά σε διακοπή της ηλεκτροδότησης στο Ράδιο Ένταση. Κινείται ενάντια σε αρχές που θεωρητικά υπερασπίζεται, του ασύλου και της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών, και φιμώνει τα μέσα αντιπληροφόρησης Ράδιο Ένταση, Athens Indymedia και 98 FM, ενάντια τις αποφάσεις των φοιτητικών συλλόγων που τα έχουν στηρίξει από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας τους. Τη Δευτέρα 15/4 στις 12:00 λήγει το τελεσίγραφο της εισαγγελίας. Καλούμε σε συγκέντρωση στην Πολυτεχνειούπολη στις 12:00.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: