Το Athens Indymedia και οι Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης βρίσκονται υπό καταστολή – Κάλεσμα σε Συνέλευση – 13/4 στις 18:00 (κτήριο Γκίνη)

Η πρυτανική αρχή του Πολυτεχνείου, αντικαθιστώντας επάξια την αστυνομία και τους δικαστές, διέκοψε την παροχή internet για τα δύο αυτοοργανωμένα εγχειρήματα αντιπληροφόρησης και έκφρασης.
Όλοι όσοι διαχειριζόμαστε, δημοσιεύουμε ή χρησιμοποιούμε τα παραπάνω μέσα αλλά και όσοι αισθανόμαστε αλληλέγγυοι στο δικαίωμα στην αδιαμεσολάβητη  έκφραση ήρθε η ώρα να οργανωθούμε και να δράσουμε προκειμένου να υπερασπιστούμε τα αυτονόητα.
Καλούμε σε συνέλευση για περαιτέρω ενημέρωση και συντονισμό δράσεων το Σάββατο 13 Απρίλη, στις 18.00 στο κτήριο Γκίνη του Πολυτεχνείου Πατησίων. [athens.indymedia – 98 fm – Αυτοδιαχειριζόμενο στέκι στο Πολυτεχνείο]

Παρακαλούμε διαδώστε το μήνυμα.

Το μήνυμα όπως εμφανίζεται στο athens indymedia [http://indymedia.squat.gr/]
Συνέλευση, Σάββατο 13/4 στις 18:00 στο Γκίνη
Μετά την πολιτική απόφαση καταστολής και λογοκρισίας των κινηματικών δομών αντιπληροφόρησης athens.indymedia και Ραδιοζώνες ανατρεπτικής έκφρασης 98 FM καλείται αύριο Σάββατο 13 Απρίλη, συνέλευση στο Πολυτεχνείο, στις 6:00 το απόγευμα στο κτίριο Γκίνη.”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: