Το Party της Βιβλιοθήκης / Δίκτυο Εθελοντών του Βυρσοδεψείου

Δίκτυο Εθελοντών ΒυρσοδεψείουΤο Δίκτυο Εθελοντών του Βυρσοδεψείου διοργανώνει το Party  της Βιβλιοθήκης και σας προσκαλεί να γιορτάσετε παρέα, αυτήν την Παρασκευή – 29/3/13. Απώτερος σκοπός της γιορτής αυτής είναι να μαζευτούν όσο περισσότερα βιβλία είναι δυνατόν,  ώστε να δημιουργηθεί ένας τόπος συνάντησης, ο οποίος θα λειτουργεί ως δανειστική βιβλιοθήκη και αναγνωστήριο.

Αναλυτικά, στο δελτίο τύπου που ακολουθεί:

Στόχος του Δικτύου είναι να συγκεντρώσει τα μέσα για τη δημιουργία μιας ανταλλακτικής-δανειστικής βιβλιοθήκης (με εξειδικευμένα βιβλία τέχνης και DVD) καθώς κι ένα αναγνωστήριο-στέκι μέσα στο Βυρσοδεψείο. Σας καλούμε να γιορτάσετε μαζί μας την ολοκλήρωση των αρχιτεκτονικών σχεδίων για τον χώρο, ενισχύοντας και τον σκοπό μας για την υλοποίησή τους!

Το πάρτι περιλαμβάνει προβολές, performance, φτηνά ποτά κι άφθονη dance μουσική από τους DJ: hang ’em high / dj birdy / pené / mlab (trustradio) / mondo bizzare.

Για την είσοδο σας στο party ζητάμε να φέρετε ένα βιβλίο από την βιβλιοθήκη σας που θα θέλατε να συμπεριλάβουμε στην βιβλιοθήκη μας!

Επιπλέον : Με ποιο βιβλίο θα ταίριαζες; Ποιος μυθιστορηματικός ήρωας σε ψάχνει και δεν σε βρίσκει; Στην διάρκεια του πάρτι θα γίνει ένα συναρπαστικό παιχνίδι  με τη συμμετοχή όλων.

Πού: Βυρσοδεψείο,  Ορφέως 174, Βοτανικός

Πότε: Παρασκευή 29/3/13

Ώρα έναρξης: 22:30

Είσοδος : Ελεύθερη (προαιρετικά : ένα βιβλίο)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: