Ο freequency στηρίζει: The Men live σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, 30 και 31 Μαρτίου

poster-themen-athens2013Είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί εκεί έξω αυτή τη στιγμή στον σκληρό και δυναμικό indie/noise ήχο. Και θα έχουμε την ευκαιρία να τους παρακολουθήσουμε και να ιδρώσουμε μαζί τους στις 30 και 31 Μαρτίου σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα αντίστοιχα. Μιλάμε για τους The Men. Νιώθουμε!

“Οι Catch The Soap και Love Light Productions παρουσιάζουν τους: The Men

Σάββατο 30 Μαρτίου @ Eightball Club, Θεσσαλονίκη (facebook event page)
Κυριακή 31 Μαρτίου @ An Club, Αθήνα (facebook event page)

Opening acts
Θεσσαλονίκη: Alien Mustangs, Psychedelic Trips To Death
Αθήνα: TBA

Είσοδος // Πόρτες
Θεσσαλονίκη: €15 (προπώληση/ταμείο) // 20:30
Αθήνα: €12 (περιορισμένα εισιτήρια διαθέσιμα μέσω eventbrite | €15 (προπώληση/ταμείο) // 21:00

Σημεία προπώλησης
Θεσσαλονίκη: Tickethouse (Μητροπόλεως 102), StereoDisc (Aριστοτελους 4), Lotus Records Store (Σκρα 7), Nephilim Metal Store (Πατριαρχου Ιωακειμ 17)
Αθήνα: Tickethouse (Πανεπιστημίου 42-εντος στοάς, Αθήνα) | Vinyl Microstore (Διδότου 34, Εξάρχεια) | Rhythm Records (Εμμ. Μπενάκη 74, Εξάρχεια) | Soundeffect Records (Ζαΐμη 30, Εξάρχεια) | themen2013-ath.eventbrite.com

Μέσα σε πέντε χρόνια δισκογραφικής πορείας μαγνήτισαν το βλέμμα του έντυπου και διαδικτυακού Τύπου. Έκαναν δεκάδες εμφανίσεις, στριμώχνοντας τους φανατικούς τους οπαδούς σε συνωστισμένα υπόγεια venues σε όλο τον κόσμο. Έδιωξαν την σκόνη νοσταλγίας που κάλυπτε την δισκογραφία των 80s – 90s, ανανεώνοντάς την με την ορμητική τους ιδιοσυγκρασία. Οι The Men επανέφεραν με δυναμισμό το μουσικό κιθαριστικό cool, αποτελώντας το σημαντικότερο rock γεγονός των τελευταίων χρόνων.

men-picΔυναμιτίζοντας την Dinosaur Jr και Sonic Youth κιθαριστική παράδοση, μόλυναν το early 90s Sub Pop ηχητικό δυναμικό με πρωτοφανές θράσος: από τις οι noise rock εκρήξεις και τη ηχητική καταστροφή του “Leave Home” μέχρι τους ασυγκράτητους indie/noise punk ύμνους του “Open Your Heart”, το σχήμα από την Νέα Υόρκη κατακερμάτισε, ανασύνθεσε, λογόκλεψε και παραμόρφωσε τις καλύτερες στιγμές του punk/rock σύμπαντος πλάθοντας τον μοναδικό του ήχο. Έναν ήχο που συνδυάζει τον Buzzcocks αυθορμητισμό, την Mudhoney ωμότητα και την J Mascis ευφυία, ντύνοντας την πάντα ζωντανή pop ευαισθησία τους με σεισμικό garage θόρυβο.

Με τις σημαντικότερες κυκλοφορίες της Sacred Bones να φέρουν το όνομά τους και με έτοιμο το νέο τους εκπληκτικό δίσκο “New Moon”, οι The Men επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο φρενήρεις εμφανίσεις fuzzy ωμότητας και μελωδικού punk rock παροξυσμού.
Μη τους χάσετε το Σάββατο 30 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, και τη Κυριακή 31 Μαρτίου στην Αθήνα.

Links
wearethemen.blogspot.gr

www.ctsprods.com | Lovelight Productions @ facebook
www.anclub.gr | www.eightballclub.gr

 

Advertisements
1 comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: