Διαπομπεύτηκε γιατί απάτησε τον ιερό σύζυγο

dΘέλαμε να πιστεύουμε πως πρόκειται για εφεύρημα τοπικής εφημερίδας που επιδιώκει να κάνει σήμερα πωλήσεις.

Δεν είναι όμως. Είναι συμβάν, το οποίο επιβεβαιώνουν και κάτοικοι της περιοχής, και όσο και να κλείνεις τα μάτια και τα αυτιά σου αυτό ΕΓΙΝΕ:

Γυναίκα στην Οχθωνιά της Εύβοιας διαπομπεύτηκε στο χωριό πάνω σε καρότσα αγροτικού οχήματος με τα εσώρουχα. Ο λόγος είναι ότι συνελήφθη, από το μπάτσο που η ίδια έβαλε στα γεννητικά της όργανα “παντρευόμενη”, με τον εραστή της. Τον τελευταίο τον ξυλοφόρτωσε κάποια αυτόκλητη ομάδα πολιτοφυλακής (με καταστατικό σκοπό την προστασία των ατιμασμένων αρρένων συζύγων;) και κατέληξε στο νοσοκομείο. Η νεαρή κοπέλα μετά την περιφορά της επιχείρησε να αυτοκτονήσει, ενώ ο τοπικός τύπος οργιάζει σκανδαλοθηρικά.

Και κάπου εδώ ξεκινούν οι συμπτώσεις:

  • Στην εκλεπτυσμένη αυτή ελληνική ύπαιθρο η Χρυσή Αυγή αποκομίζει τα μεγαλύτερα ποσοστά της στην Εύβοια.
  • Η αστυνομία δεν το έκανε και τόσο θέμα. Αναρωτιόμαστε με ποιό ευφάνταστο επιχείρημα τη στιγμή που παρόμοια περιστατικά σε χώρες που έχουμε το θράσος να αποκαλούμε τριτοκοσμικές “σηκώνουν” διεθνή ανταπόκριση.

Η ντόπια καθαρή φυλή βαθαίνει το έργο της, επεκτεινόμενη σε κάθε πιθανό θύμα, όπως αρμόζει σε κάθε ναζιστή.  Με τη στήριξη εκείνων που πάντα ήσαν στο πλευρό της: της άγνοιας, της μισανθρωπιάς, του σαδισμού, των πιο συντηρητικών και επικίνδυνων δειγμάτων της κοινωνίας. Και οι λύσεις δεν είναι πολλές τώρα πια και δεν μπορούν να στοχεύουν απλά μακροπρόθεσμα.

Και για τους θερμοκέφαλους άντρες αυτού του κόσμου: Μαντέψτε… Αν από το πώς απολαμβάνουμε τη σεξουαλικότητά μας, εξαρτάται το πόσο σας σεβόμαστε,

σκοπός είναι να μην σας σεβόμαστε καθόλου.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: