”Χειμωνιάτικα” Future Shorts, ταινίες από το ”14ο Πανόραμα Πάτρας” και Γερμανικό animation

MalarkeyCamΔραστήρια συνεχίζεται αυτή η κινηματογραφική εβδομάδα, αλλά και ο Φεβρουάριος, με διάφορα φεστιβάλ, δωρεάν προβολές και ενδιαφέρουσες θεματικές κινηματογραφικές ενότητες.

Το τελευταίο σαββατοκύριακο του Γενάρη, ξεκινά με τα χειμωνιάτικα Future Shorts, το γνωστό πια, διήμερο διεθνές φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους, που πραγματοποιείται κάθε τρίμηνο. Οι προβολές ξεκινούν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 25/1 και του Σαββατο 26/1 στο Faust (Καλαμιώτου 11 και Αθηναΐδος 12), ενώ η είσοδος για τις ημερήσιες προβολές κοστίζει 12 ευρώ.

Μέχρι τις 28/2, θα συνεχιστούν και οι προβολές των ταινιών που συμμετείχαν το φθινόπωρο που μας πέρασε, στο ‘’14ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πάτρας’’, στον πολυχώρο Βρυσάκι (Βρυσακίου 17, Πλάκα), με δωρεάν είσοδο. Οι συμμετέχουσες ταινίες, που ανήκουν σε όλα τα είδη κινηματογράφου και χωρίζονται σε διάφορες θεματικές κατηγορίες, προβάλλονται κάθε Πέμπτη στις 20.30.

Επίσης, μια φορά τη βδομάδα, και συγκεκριμένα κάθε Τρίτη μέχρι τις 19/2, το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Beton7 (Πύδνας 7, Βοτανικός) σε συνεργασία με Ινστιτούτο Γκαίτε φιλοξενεί ταινίες animation μικρούς μήκους Γερμανών δημιουργών, που βραβεύτηκαν σε διάφορα διεθνή φεστιβάλ από το 2000 μέχρι το 2007. Οι ταινίες ξεκινούν στις 20.30 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: