Μια βραδιά στον κόσμο του Νίκου Νικολαΐδη @ Floral, Κυριακή 20/1/2013, 20:00

bradia-nikolaidh-floral2013janΗ Marni Films, η Restless Wind και το Floral παρουσιάζουν μια βραδιά αφιερωμένη στα έργα και τις ημέρες του σκηνοθέτη Νίκου Νικολαΐδη.

Προβολή ντοκιμαντέρ για τη ζωή και το έργο τουστενοί συνεργάτες θα μιλήσουν για την εμπειρία της συνεργασίας τους και θα μοιραστούν με το κοινό τις αναμνήσεις τους από τον σκηνοθέτη (παρούσα θα είναι και η οικογένειά του), πάρτι με τις αγαπημένες μουσικές του, για τους φαν δυνατότητα να προμηθευτούν αφίσες/dvd των ταινιών του και βιβλία του.

Πιο αναλυτικά:

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το ντοκιμαντέρ για τη ζωή και το έργο του «Σκηνοθετώντας την Κόλαση» του Χρήστου Χουλιάρα (παρουσία του σκηνοθέτη).

Στο Floral θα παρευρεθούν ακόμη στενοί συνεργάτες του Νίκου Νικολαΐδη, που θα μιλήσουν για την εμπειρία της συνεργασίας τους: Οι Γιάννης Αγγελάκας, Κωνσταντίνος Τζούμας, Tάκης Σπυριδάκης, Χρήστος Βαλαβανίδης, Όλια Λαζαρίδου, Βαλέρια Χριστοδουλίδου, Βίκυ Χάρις και πολλοί άλλοι θα μοιραστούν με το κοινό τις αναμνήσεις τους από τον σπουδαίο σκηνοθέτη μετά την προβολή.

Παρούσα θα είναι και η οικογένεια του Νίκου Νικολαΐδη, που τιμά και αναδεικνύει την καλλιτεχνική του κληρονομιά, συνεχίζοντας στα βήματα που χάραξε ο ίδιος.

Μετά την προβολή και τη συζήτηση θα ακολουθήσει πάρτι με τις αγαπημένες μουσικές του Νίκου, ενώ οι φαν του σκηνοθέτη θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν αφίσες και dvd των ταινιών του, καθώς και βιβλία του.

Θεμιστοκλέους 80, Εξάρχεια

Advertisements
1 comment
 1. δώρα said:

  κάθε χρόνο αφιερώματα στο νίκο νικολαϊδη
  σε μοδάτα μαγαζιά, μέσω σικάτων συζητήσεων
  με σικάτα ποτά στο χέρι
  τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα γιατί πληρώνονται καλά..
  φαντάζεσαι τους ήρωες των ταινιών και των βιβλίων του με πρώτο τον “οργισμένο βαλκάνιο” να το σκάνε και να πηγαίνουν να φτύνουν τα ποτά, να φτύνουν τον κόσμο.
  μάταια αναρωτιέσαι αν ο νικολαϊδης τώρα θα το ενέκρινε αυτό το πανηγύρι. δεν έχει νόημα, αλλά μπορεί και να το ενέκρινε, αυτό πρέπει να παραδεχτείς. καμιά απομυθοποίηση, απλά πραγματικότητα.
  δεν παύει όμως να φαντάζει λίγο αστείο ε?
  “άκου πτώμα να μαθαίνεις, άκου!”

  δώρα

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: