Απόψε ξεκινά ο Σωκράτης Μάλαμας στο Σταυρό του Νότου

malamas-afisa-270Aπό απόψε Παρασκευή 18/1 και για κάθε Παρασκευή και Σάββατο μέχρι τις 9 Μαρτίου, ο Σωκράτης Μάλαμας μαζί με τους συνοδοιπόρους του, ανεβαίνουν στη Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου (Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος) στο πλαίσιο των χειμερινών εμφανίσεων στην Αθήνα.

Με μία μόνο προσθήκη, αυτή του Νίκου Μαγνήσαλη στα κρουστά, που βρίσκεται στο σχήμα από το περσινό καλοκαίρι, ο πηρύνας παραμένει ίδιος αποτελούμενος από τους μόνιμους πλέον συνεργάτες του Σωκράτη Μάλαμα. Ο Νίκος Παπατριανταφύλλου πίσω αριστερά με το κοντραμπάσο του, ο Φώτης Σιώτας στην δεξιά μεριά της σκηνής τραγουδώντας και παίζοντας βιολί και βιόλα, ενώ ο Κυριάκος Ταπάκης στ’ αριστερά του Σωκράτη Μάλαμα θα εναλλάσσει το λαούτο με το μπουζούκι του. Στο τραγούδι επίσης για ακόμη μια χρονιά, η Μαρίνα Δακανάλη.

Όπως σημειώνεται στο Δελτίο Τύπου: “Ο Σωκράτης ανακατεύει δημιουργικά δικά του τραγούδια με εκείνα που αγαπάει ο ίδιος, και ετοιμάζει ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης, για να στηθεί ένα γλέντι “όπως παλιά” και να συναντηθούν οι διαφορετικές γενιές που πλέον απαρτίζουν το κοινό του.”

Ώρα προσέλευσης 22:30

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ Κεντρική Σκηνή – Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Ν. Κόσμος
Τηλ. Κρατήσεων: 2109226975, 2109239031

Είσοδος στο μπαρ: 15€ με ποτό

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: