Παζάρι μεταχειρισμένων ειδών και χειροτεχνημάτων, 22 και 23 Δεκεμβρίου

Παζάρι μεταχειρισμένων ειδών και χειροτεχνημάτων 22 & 23 ΔεκεμβρίουΠαζάρι μεταχειρισμένων ειδών και χειροτεχνημάτων διοργανώνει η ομάδα εθελοντών των Κατασκηνώσεων Χαρούμενα Παιδιά Χαρούμενα Νιάτα και οι φίλοι τους, το Σάββατο και την Κυριακή 22 & 23 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωάννης Φωκιανός (απέναντι από το Καλλιμάρμαρο)

Θα προσφερθούν αντικείμενα που δεν χρειάζονται πλέον, αλλά που κάποιος άλλος μπορεί να τα χρησιμοποιήσει. Επειδή “τα πράγματα χάνουν  την αξία τους όταν δεν χρησιμοποιούνται”, ξαναδίνουμε αξία, προσφέροντας πράγματα αχρησιμοποίητα αλλά όχι άχρηστα. 

Τα αντικείμενα που δεχόμαστε είναι αυτά που θα χαρίζαμε σε μια φίλη ή ένα φίλο. Είναι αυτά που θα θέλαμε να μας κάνουν δώρο. Είναι αντικείμενα που έχουν την αγάπη μας, είναι καθαρά και σε καλή κατάσταση.

Γιατί; Για να βοηθήσουμε τα παιδιά της μεγάλης ανάγκης που φιλοξενούνται δωρεάν από τα Χαρούμενα Παιδιά-Χαρούμενα Νιάτα.

Πότε; Σάββατο και Κυριακή 22 & 23 Δεκεμβρίου 2012, ώρες 10.00 έως 20.30

Που; στο Γυμναστήριο Ιωάννης Φωκιανός, απέναντι από το Καλλιμάρμαρο στάδιο, Βασιλίσσης Όλγας 1, Αθήνα – Ζάππειο

Τι να προσφέρετε; Διακοσμητικά είδη, παιχνίδια, είδη κουζίνας, ποδήλατα, πίνακες, αξεσουάρ, μικροέπιπλα, μικρές συσκευές, βιβλία, cds, κόμικς, συλλεκτικά αντικείμενα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τσάντες, ζώνες, κοσμήματα, συσκευασμένα και τυποποιημένα τρόφιμα (π.χ. μαρμελάδες, κρασί) κ.τ.λ.

Τι θα βρείτε εκεί; Αυτά που θα έχουν προσφερθεί!

Χαρίστε μας πράγματα που δεν χρειάζεστε, ελάτε να τα διαθέσετε οι ίδιοι! Εσείς παραχωρείτε περιττά πράγματα, αυτοί που τα χρειάζονται τα αγοράζουν σε πολύ χαμηλές τιμές και όλοι μαζί βοηθάμε το σωματείο να βοηθήσει τα παιδιά της μεγάλης ανάγκης!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: