Συναυλία αλληλεγγύης στις καταλήψεις, Σάββατο 1/12 στις 21:00, στη Φάμπρικα Υφανέτ, με Kill the cat, Μεθυσμένα Ξωτικά, Javaspa

Το κείμενο από την αφίσα της συναυλίας αλληλεγγύης στις καταλήψεις και στα αυτοοργανωμένα εγχειρήματα που θα πραγματοποιηθεί στην Φάμπρικα Υφανέτ, στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 1/12 (λεωφορεία 2,58, στάση Θεαγένειο). Σε αυτή θα παίξουν οι Kill the cat, Μεθυσμένα Ξωτικά και Javaspa.

«Όσο οξύνεται η κρίση τόσο οι κοινωνικοί αγώνες μπαίνουν στο στόχαστρο της κρατικής καταστολής.
Έχουμε επιλέξει να στεκόμαστε στο πλευρό όσων αγωνίζονται ενάντια στην κυκλοφορία του κεφαλαίου, ενάντια στην επίθεση κράτους και αφεντικών, ενάντια στην έμφυλη καταπίεση και την ομοφοβία, ενάντια στον εθνικισμό, τον φασισμό και τα ρατσιστικά πογκρόμ. Ενάντια στις νέες περιφράξεις σε υγεία, σε πανεπιστήμια, σε ενέργεια και στην καταστροφή της φύσης.
Αδιαμεσολάβητα, αντιιεραρχικά και αυτοοργανωμένα δρούμε με στόχο την όξυνση του κοινωνικού ανταγωνισμού, την κυκλοφορία των αγώνων και το χτίσιμο μικροκομμουνισμών.
Το κράτος για αυτή μας τη στάση θέλει να μας καταστείλει. Στις 12 Σεπτέμβρη 2012 εκκένωσε στη Θεσσαλονίκη την κατάληψη ΔΕΛΤΑ και ένα πουλάκι μας σφύριξε ότι ακολουθεί η σειρά της Υφανέτ. Σήμερα μαθαίνουμε πως και η κατάληψη Πατησίων και Σκαραμαγκά (Αθήνα) απειλείται με πιθανή εκκένωση από το ΝΑΤ (Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο) όπου και ανήκει.
ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ»

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: