Balkan Hardcore Festival 2012

*world’s appreciated kitsch collective*

-presents-

BALKAN HARDCORE FESTIVAL 2012.

AN Club, Athens | Sunday 21st October

LAST HOPE (Sofia, BG)

Οι Last Hope, από την ίδρυσή τους το 1995 ώς και σήμερα, θεωρούνται επάξια ως μια από τις μεγαλύτερες underground ευρωπαϊκές hardcore μπάντες. Με έδρα τους την Σόφια, έχουν περιοδεύσει σε όλη την Ευρώπη με μπάντες μεγαθήρια, ενώ έχουν μοιραστεί την σκηνή με τους Suicidal Tendencies, Madball, Hatebreed, Biohazard και D.R.I. μεταξύ άλλων.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε ο νέος τους δίσκος ‘More Than Ever’, την κυκλοφορία του οποίου συνδύασαν με μια Γερμανική περιοδεία με τους Yuppicide. Αρκετά χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση στην Αθήνα, επιστρέφουν για ένα μοναδικό show στα πλαίσια του Balkan Hardcore Fest 2012.

www.lasthopehardcore.bandcamp.com

HARDFACED (Ohrid, MK)

Οι Hardfaced από την Οχρίδα υπάρχουν από το 2004, έχοντας κυκλοφορήσει 2 δίσκους και έχοντας περιοδεύσει σε διάφορες χώρες των Βαλκανίων, με αποκορύφωμα την συμμετοχή τους στο Exit Festival στην Σερβία, καθώς και τις συναυλίες τους με Born From Pain, Parkway Drive και Romeo Must Die. Οι λάτρεις του βαρύ μεταλλικού hardcore θα έχουν την ευκαιρία να τους απολαύσουν στο Balkan Hardcore Fest 2012, μιας και η συναυλία αυτή αποτελεί το τελευταίο σταθμό της 12ήμερης Βαλκανικής τους περιοδείας.

www.hardfaced.bandcamp.com

MY TURN (Athens, GR)

Οι My Turn από την Αθήνα συμπληρώνουν 2 χρόνια ζωντανών εμφανίσεων και θα το γιορτάσουν με την συμμετοχή τους στο Balkan Hardcore Fest 2012. Με πάνω από 50 συναυλίες στο ενεργητικό τους και με περιοδείες σε Ευρώπη και Ελλάδα, έχουν καταφέρει να θεωρούνται ως μια από τις πιο ενεργές local hardcore μπάντες. Το καλοκαίρι κυκλοφόρησε ο πρώτος τους δίσκος με την ονομασία ‘Athens’. Old school hardcore γεμάτο ενέργεια και πάθος για όσους δεν αρέσκονται στο να κάθονται με σταυρωμένα χέρια στις hardcore συναυλίες.

www.myturn.bandcamp.com

SOUNDKRASH (Athens, GR)

 Οι Soundkrash είναι μια νέα hardcore μπάντα από την μητρόπολη της Αθήνας αλλά παρ’όλα αυτά έχουν παίξει σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας τόσο με local μπάντες όσο και με συγκροτήματα του εξωτερικού όπως οι Providence.

Το πρώτο τους CD με τίτλο ‘Warfare’ απέσπασε πολύ καλές κριτικές, ενώ αυτό τον καιρό ετοιμάζουν την δεύτερη δουλειά τους.

www.soundkrashathenshc.blogspot.com

NOTHING MORE NOTHING LESS (Larissa, GR)

Οι Nothing More Nothing Less έρχονται από την Λάρισα παραδίδοντας μοντέρνο μελωδικό hardcore, επηρεασμένοι από μπάντες όπως οι Comeback Kid και οι Your Demise. Παρά το νεαρό της ηλικίας τους, έχουν μοιραστεί την σκηνή με τους End Of A Year, Go Ahead και The Silver Shine, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει το πρώτο τους EP με τίτλο ‘Something Needs To Change’. Το Balkan Hardcore Fest 2012 θα είναι η παρθενική τους εμφάνιση στην Αθήνα.

www.facebook.com/nothing.more.nothingless

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00 και η συναυλία ξεκινάει αυστηρά στις 20.30

Είσοδος: 10 euros

AN Club (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια)

Δελτίο Τύπου

 

Leave a comment